Izvor: Kurir.rs
29.12.2023 u 11:37
0

AU, KAKAV LUKSUZ I SOFISTICIRANOST: Ovako izgleda VILA Joksimovića na Senjaku!

Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug pevač Željko Joksimović su se 2018. godine iz stana na Vračaru preselili u velelepnu kuću na Senjaku koju su kupili od svojih bliskih prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića. Dobro upućeni su tvrdili da je bračni par nekretninu u elitnom kraju Beograda platio 2,5 miliona evra, kao i da su kasnije izdvojili još nekoliko desetina hiljada evra kako bi je uredili po svom ukusu.

ŽELJKO I JOVANA JOKSIMOVIĆ KUPUJU VILU OD 2.000.000 EVRA: Evo zašto žele baš ovu kuću!

Naime, Jovana i Željko Joksimović pre nekoliko godina su se preselili iz stana na Vračaru u velelepnu kuću na Senjaku. Vilu su kupili od prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića, a kako je svojevremeno pisano, za ovu nekretninu izdvojili su 2,5 miliona evra, ako se ne računa uređivanje enterijera.

Željkova ćerka iz prvog braka Mina Joksimović veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa tako često objavulje fotografije i iz njihovog doma.

Mina Joksimović, koja je od popularnog oca nasledila muzički dar, uživa u trenucima provedenim pored elegantnog belog klavira, a budući da kao svaka mlada i lepa devojka voli da pravi selfije, idealan prostor za to našla je u prostranom i moderno opremljenom kupatilu, sa velikim ogledalima.

Kako se vidi na fotografijama, u kući je pod popločan mermerom, dok je sve opremljeno skupocenim i modernim nameštajem, kaminom, kao i velikim ogledalom. Joksimovići ispred raskošne vile imaju i ogroman bazen, te je Mina jednom prilikom pokazala kako tu uživa u letnjim danima.

Instagram printscreen Mina Joksimović

Kod Željka rado navraćaju članovi njegove uže porodice, otac Branislav, majka Vesna i brat Saša, a „zborno mesto” je trpezarija koju krase široki prozori duž cele jedne strane, dok su zidovi od cigli.

Inače, Željko Joksimović u skladnom je braku sa voditeljkom Jovanom sa kojom ima ćerke Anu i Srnu, i sina Kostu, dok je iz prvog braka sa bivšom suprugom Vesnom dobio Minu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter