Izvor: Kurir.rs
18.09.2023 u 09:11
0

„PRE 12 GODINA, ZA SRPSKI NAROD“ – Ovako su se upoznali Nole i Milan Vasić!

Glumac Milan Vasić na društvenim mrežama podelio je trenutak kada je pre 12 godina upoznao najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

ČOVEK VELIKOG SRCA: Dirljive scene iz Štrpca, ljudi sa KiM uglas pevaju sa Milanom Vasićem! „JA SAM MOMČE SA KOSOVA, PONOSIM SE TIM“(VIDEO)

Poznati glumac Milan Vasić, koji neretko ističe koliko voli Novaka Đokovića, objavio je na Instagramu sliku s njim i prisetio se trenutka kada su se upoznali pre 12 godina, a istu sliku je na svoj stori dodao i najbolji tenisre i uz nju ubacio i pesmu o Kosovu.

Noletovom nizu uspeha raduju se i mnoge poznate ličnosti, a na tribininama često vidimo pola Holivuda koji se dive nesalomivom Srbinu. Među mnogobrojnim porukama koje mu ovih dana stižu pojavila se i jedna od Milana Vasića. On je podelio sliku s Đokovićem, što i nije prvi put da pokazuje svoj naklon najboljem teniseru sveta, ali ovog puta prisetio se dana kada je ima tu čast i da ga upozna.

„Na današnji dan pre 12 godina ukazala mi se prilika da upoznam Novaka Đokovića, zahvaljujući njegovom ocu Srđanu Đokoviću! Bio sam jako uzbuđen i imao sam samo jednu želju.. Da Novaku stegnem ruku i zahvalim mu se za sve što radi za naš narod. Lepa uspomena“, napisao je glumac.

Nole nije ostao dužan, te je uz podeljenu sliku koju je postavio glumac dodao pesmu koju je upravo Milan snimio. U pitanju je pesma posvećena Kosovu – „Momče s Kosova“.

Poznati glumac, koji je rodom iz Kosovske Kamenice, više puta je tokom raznih intervjua isticao koliko voli Kosovo, gde je rođen i gde je odrastao –  „Najveće svetinje su nam na Kosovu i mislim da Kosovo treba što više da se posećuje. Srce mi je tamo i Kosovo je nešto što pamtim po najlepšem detinjstvu koje sam imao. Cela familija mi je na Kosovu i Kosovo je moja duša. Mislim da tako može da se kaže“, rekao je Milan jednom prilikom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter