Izvor: BSC HAPPY
17.12.2023 u 13:58
0

OVAKVU JE NISTE VIDELI! Karleuša iznenadila moćnom odevnom kombinacijom u kojoj je došla na glasanje (VIDEO)

U Srbiji se danas održava glasanje za izbor poslanika Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova.

Svoju građansku dužnost ispunila je i pop diva Jelena Karleuša koja se na svom glasačkom mestu, na Savskom vencu, pojavila oko podneva. 

„RAZVELI SU SE ZBOG MENE!“ JK otvorila dušu o braku roditelja: Uhvatila sam oca sa ljubavnicom! SKANDALOZNO PRIZNANJE

Karleuša je na sebi imala haljinu sa cvetom na grudima, čizme preko kolena i ogromni šešir koji joj je prekrio gotovo polovinu lica. Cela odevna kombinacija na njoj bila je u crnoj boji.

Pop diva oduševila je sve prisutne, prvenstveno svojom odgovornošću, a zatim i stajlingom, budući da je „izdominirala“ u potpuno crnom autfitu.

Posebnu pažnju privukao je cvet maka koji je imala na grudima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @srbija_showbizz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter