Izvor: Hello.rs
06.04.2024 u 17:47
0

OVO JE PRVI MUŽ SEKE ALEKSIĆ: Čuvena folkerka prvo „DA“ izgovorila sa 19 godina

Seka Aleksiću živa u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, s kojim je dobila dva sina, posvetila se porodici i nema sumnje šta joj je danas prioritet u životu.

S druge strane, manje je poznato da je folk zvezda jednom već bila udata i da je prvo „da” izgovorila sa 19 godina. A znate li ko je bio prvi muž Seke Aleksić?

Protiv majčine volje, od četrnaeste je zarađivala nastupajući po kafanama, svadbama i ispraćajima. Putujući, vođena pesmom, stigla je do Švajcarske, gde se u roku od godinu dana zaljubila, udala i razvela.

A njegovo ime je Dušan Vasilić i rodom je iz Bijeljine.

– Radila sam u Švajcarskoj. Trebalo je da tamo ostanem šest meseci. Zaljubila sam se i produžila boravak.

– Kad sam se venčala, shvatila sam da to nije ono pravo. Nisam u kontaktu s bivšim mužem i ne vidim razlog zbog koga bih bila – otkrila je za magazin „Gloria”.

Posle toga Seka je ušla u vezu sa menadžerom Zoranom Kovačevićem. Živeli su zajedno i pričalo se da treba da se venčaju, ali se to nije desilo.

Potom se zaljubila u manekena Mladena Radulovića, s kojim se i verila, međutim, raskinuli su 2009. godine. Ni to nije bilo to.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter