Izvor:
14.08.2023 u 08:14
0

PAGANIZAM, LUDILO ILI POMODARSTVO: Komšije raskrinkale Elenu Karaman – NEKI SU U STRAHU NEKI ZAČUĐENI!

Elena Karaman i u Crnoj Gori obavlja paganske rituale i običaje, i to ni manje ni više nego u svojoj velelepnoj vili u Ljutoj.

Ove godine Elenu nismo videli, bila je prošle godine sa dečkom. To nas je poprilično iznenadilo, ali očigledno su oni porodica širokih shvatanja jer Jugoslavu to ne smeta (smeh). On dosta vremena provodi ovde. Ova kuća nikad nije prazna. Tu su deca i ostali članovi porodice. Dođe i puno poznatih, videli smo glumce Slobodu i Vojina, pre neku godinu bio je i Nole. Deluju složno uprkos razvodu. Sad su se dogovorili da prave bazen u dvorištu – ispričao je jedan bračni par.

Meni je drago što je nisam videla ove godine. Prošlog leta samo infarkt što nisam doživela kad sam videla šta radi kod mora u šest ujutru. Ja sam inače ranoranilac, ali ono šta ona radi je jezivo. Evo, baš tu… Da li je to neka sekta ili šta, stvarno ne znam. Prizivala je neke duhove sa čudnim imenima, dizala je ruke ka nebu i zavijala, pored nje su bile neke travke i nešto je i palila. Ulazila je i izlazila iz mora, okretala se ukrug. Evo, sad se naježim kad se toga setim, dva dana na kupanje nisam išla. Kažu da je normalna osoba, ali ja je se plašim i sigurno nisam jedina – ispričala nam je ova žena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Karaman (@elenakaraman.essence)

Na Kosmaju već nešto više od godinu dana traju radovi na Nemetoni, kako je dizajnerka nameštaja Elena Karaman nazvala svoj dom, a meštani su jednom prilikom istakli da su se navikli na rituale koje izvodi, ali da se drže podalje od nje i tog mesta. Nakon što se razvela od Jugoslava Karića, dizajnerka nameštaja Elena Karaman prodala je kuću na Kosmaju porodici Đoković za, kako se pisalo, 2,9 miliona evra, a u blizini kupila imanje na kojem je sagradila svoju kuću. Ona je odlučila da se izoluje od svih, pa je njena vila napravljena duboko u šumi okružena samo drvećem. Do kuće se teško dolazi, kroz šumu i kozjim stazama. Sa svih strana je samo drveće i žbunje, a od velelepnog zdanja zaista zastaje dah. Majstori su na sve strane, radi i gradi u dvorištu opasanom visokim zidinama, a komšije su nam otkrile da upravo njen dom privlaču pažnju svih meštana.

Sada se tu pravi hram, kako smo čuli. To joj je bio jedan od ciljeva. Bageri svakodnevno rade, seku drveće koje je višak kako bi u dvorištu mogao da se izgradi hram. Mnogi majstori kažu da su od Elene dobili velike dnevnice i da deli novac šakom i kapom, samo kako bi se sve do sitnih detalja izgradilo po njenoj želji. Elena je nakon razvoda profitirala i dobila veliku svotu novca od bivšeg supruga Jugoslava i sada želi da sazida sve ono što prija njenom pogledu.

Meštani su pričali da im je Elenin život interesantan ali i zastrašujući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Karaman (@elenakaraman.essence)

– Mnogi beže od nje kada je vide jer se boje ne znam ni sam čega. Ona je ljubazna, ako joj se javite ona će odgovoriti uz osmeh. Vidimo je i u prodavnici, ali i obližnoj kafani. Drugačija je i mnogi su se navikli da je čudna ili autentična, kako god se to zove. Međutim, mnogi se i plaše tih rituala iz nerazumevanja pa se sklanjaju s puta njoj, ali i od kuće kada moraju da prođu pored, kaže stariji gospodin koji u blizini ima vikendicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter