Izvor: Blic.rs
30.09.2023 u 21:08
0

I BIVŠI JOJ UPUTIO EMOTIVNU ČESTITKU: Jugoslav Karić podelio snimak sa bivšim suprugom Elenom, pa poslao dirljivu poruku

Elena Karaman Karić, dizajnerka enterijera i ćerka Verice Rakočević, danas proslavlja svoj rođendan.

Eleni je rođendan čestitala majka Verica Rakočević, kao i brojni prijatelji i članovi porodici.Eleni je rođendan čestitala majka Verica Rakočević, kao i brojni prijatelji i članovi porodici. Mešutim, ono što je posebno sve iznenadilo jeste emotivna poruka bivšeg supruga Jugoslava Karića.

MOMENTI ZA PAMĆENJE SA KONCERTA: Napunila Arenu, okupila esrtadu, pa zaplakala

Naime, biznismen se povodom Eleninog rođendana oglasio na svom Instagramu gde je objavio njihov snimak iz perioda kada su bili u braku. Jugoslav i Elena bili su veoma zaljubljeni, što se vidi i na snimku na kojem se drže za ruke i ne skidaju osmehe sa lica.

Jugoslav Karić je iz ovaj video bivšoj supruzi uputio javno emotivne reči.

INSTGRAM/PRINSCREEN

„Nekada hrabro koračali kroz život zajedno… Sada hrabro koračaš po svojim pravilima… Neka te uvek prati zdravlje, mir i ljubav. Srećan ti rođendan“, napisao je Karić.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama bivši supružnici su nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter