Izvor: informer.rs
07.11.2023 u 18:24
0

TUŽAN DAN ZA ELENU: Dizajnerka obeležila rođendan sina koji je preminuo (FOTO)

Elena Karaman se prisetila sina Andreja.

Eleni Karaman je u junu 2009. godine preminuo sin Andrej, kog je dobila u braku sa fudbalerom Peđom Mijatovićem.

Dizajnerka je sada obeležila i dan njegovog rođenja, a to je podelila na društvenim mrežama.

– Srećan rođendan našem anđelu, neka te krila dobrote nose uvis, da igraš sa zvezdama – napisala je ona.

Instagram-Printscreen

Nakon toga, Elena je objavila i poklon od pamuka, kao i snimak vatre koju je upalila, i svojim ritualima obeležila tužan momenat.

Peđa Mijatović i Elena Karić bili su u braku nekoliko godina početkom devedesetih, a pre Andrejevog rođenja, dobili su Luku.

Oboje su se teško suočili sa onim što im se dešava, pa su odlučili da se raziđu. Peđa je nastavio svoju karijeru u drugoj zemlji, Elena se vratila u Beograd, a brigu o Andreju preuzeli su njihovi bliski prijatelji, porodica Servera, koji su ga gajili kao svoje dete u španskom gradiću Turija.

Elenu su mnogi osudili što je ostavila sina, ali se ona nikad nije pokajala zbog odluke koju je donela.

Nakon razvoda od Peđe, ona se udavala još dva puta – prvo za biznismena Andriju Draškovića, sa kojim je dobila sina Matiju, a potom za Jugoslava Karića od kojeg se razvela 2021. godine i sa kojim ima sina Simona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter