Izvor: happybsc
22.08.2023 u 19:55
0

PITATE SE GDE JE BIVŠA ŽENA VOJINA ĆETKOVIĆA: Pojavila se nova fotografija lepe Nataše Milovanović i evo kako sada izgleda

Svima je već poznato da je Vojin Ćetković prte braka sa Slobodom Mićalović bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović. Međutim ova dama godinama se ne pojavljuje u javnosti te je fotogrtafija koju je objavila njen koleginica Irina Vukotić nasvom inastgarm nalogu još zanimljivija.

Nataša je viđena u društvu srpskih voditeljki, Marije Kilibarde i Irine Vukotić.

„Meni je ovo savršena fotka. Ona iz koje isijava emocija. Volim“, napisala je Irina na Instagramu uz fotografiju. Pored nje, sedele su Marija Kilibarda i upravo Nataša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukotic)

Svoju karijeru, Nataša je započela na Trećem kanalu RTS, isto kao i njene koleginice sa fotografije. Svi mediji su pisali kada se Nataša 2001. udala za glumca Vojina Ćetkovića, ali je njihov brak trajao samo nekoliko godina, kako se spekuliše razlog za to je bila želja voditeljke da se oseli u inostranstvo i povuče iz javnog života. Dok je Vojin želeo da gradi svoju karijeru u Srbiji.

Ona se povukla i otišla da živi u Parizu, a u Srbiju retko dolazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter