Izvor: Hello.rs
18.12.2023 u 11:58
1

POČEO SAM DA GA LJUBIM, BIO JE HLADAN KAO STENA: Mirko Kodić otkrio potresne detalje o smrti sina

Nakon smrti sina harmonikaš Mirko Kodić je neutešan i dalje.

Mirka Kodića zadesila je najgora tragedija koju roditelj može da doživi – izgubio je sina. Sin čuvenog harmonikaša  iznenada je preminuo u subotu, u stanu na beogradskoj Karaburmi. Aleksandar Kodić je zaspao i više se nije probudio.

Muzičar je tek sada smogao snage da o tome javno govori pred kamerama.

– Kako se osećam nekako čudno. Borim se sam sa sobom. Neki put se ne dam, hrabar budem, a neki put padnem da ne mogu da objasnim. Doživeo sam takav šok… On je bio isti ja, bio je moj ljubimac. Voleo je da živi 200 na sat. Voleću ga dok god sam živ. Voleo je lepe stvari, devojke, Crvenu Zvezdu, Beograd… On je bio moj ponos! Radio je kod Dejana Bodiroge u restoranu, koji ga je mnogo voleo. Njegovi drugari iz Crvene Zvezde su mi uvek govorili: „Kakvog sina imaš…“ Njega je Bog uzeo za sebe. Bogu je trebao više nego ovom svetu, jer na ovom svetu imaš uvek neke jurnjave, sad imaš sutra nemaš, sad si okej, sutra nisi… Zato je njega Bog uzeo, da gore ima mira. Njega su svi voleli na poslu. Nikada nije bio problematičan dečko – započeo je priču Kodić i priznao šta mu je jedini spas.

Mirko je zatim opisao najtežu scenu koja ga je zatekla.

Ušao sam na vrata kod bivše supruge Jasne. Naroda nikad više. Ušao sam u sobu, on je samo ležao. Nikad neću reći da je mrtav… On je za mene uvek živ i neću da se pomirim sa tim.. Počeo sam da ga ljubim, bio je hladan kao stena… Ljubio sam mu obraze, noge, ruke i rekao: „Aleksandre, ‘ajde ustani, nemoj da se šališ'“. Nakon toga sam samo izašao iz sobe i shvatio šta se desilo. Tada je nastala tuga pregolema. Ja još nisam shvatio da ga nema. Mi uveče pričamo, zapalim cigretu za njega i za mene, ujutru kuvam kafu za njega i mene. Imam jednu fotografiju njega u u kući na kojoj ima polu osmeh, pa ga pitam: „Što se tako smeškaš, a ja ovako razvaljen od života?“ Taj njegov Taj njegov poluosmeh mi daje snagu. Mi smo izgubili princa iz naše kuće, da nastavim dalje moram, ali ne mogu da se pomirim – priča Kodić.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POČEO SAM DA GA LJUBIM, BIO JE HLADAN KAO STENA: Mirko Kodić otkrio potresne detalje o smrti sina”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter