Izvor: Alo.rs
17.02.2024 u 07:53
0

BIO SAM SA ZLATOM PETROVIĆ: Poznati muzičar otkrio ŠOK detalje

Harmonikaš Mirko Kodić progovorio o ljubavnicama sa estrade.

Jedan od naših najpoznatijih harmonikaša, Mirko Kodić, važio je za velikog zavodnika, a među devojkama koje je imao su i poznate pevačice koje su i dalje na muzičkoj sceni.

Naime, Mirko se ženio tri puta, a kako tvrdi, za krah njegovih brakova bila je kriva ljubomora njegovih partnerki.

– Ne znam, one su izabrale mene, a ne ja njih, od muzike nisam imao vremena, one su same dolazile, popularnost, bio sam šarmantan u mladosti, nisam bio glup. Tada se nije gledalo da li imaš pare ili ne. Žene me vole i dan-danas. Ja protiv toga ne mogu, ima jedna izreka: „Žene, bežite, idu Mirko Kodić i Zdravko Čolić“, u ovim godinama mi to imponuje, a tada mi to nije značilo. Živeo sam život, nisam imao poroke, voleo sam da malo popijem, malo da kockam. Verovatno ne bih ni postigao ovaj uspeh da sam imao veće poroke – rekao je Mirko i dodao:

– Moje bivše žene jesu bile ljubomorne, ja sam bio u društvu glumica, stjuardesa, nije lako to izbegavati, ali nije lako ni sačuvati brak. Neke su otišle, došlo je do razvoda zbog neke druge i tako – kazao je Kodić i priznao da je imao ljubavnice.

– Imao sam, neću da ih imenujem, ali eto, pozdraviću Zlatu Petrović. Ona je sada prijateljica moje supruge. Ona je faca, voli moju suprugu Silviju, Gocu Božinovsku i Vanesu Šokčić. Ona je takav lik, kada sam imao nesrećan slučaj sa nogom, prva je došla kod mene kući, donela dve torbe voća i povrća i stavila 500 evra na sto. Ja kažem imam pare, ne treba, ona mi kaže ‘neka, neka se nađe’. Ona se zeza sa mojom ženom, Zlata je normalan lik, nije budala, a imao sam i budale koje sam odbacio iz svog života. One su bile sa mnom samo da bi se hvalile.

Kodić je otkrio i kada se ugasila ljubav sa Zlatom Petrović.

– To je trajalo osam, devet meseci i to je to. Ljubav dok traje, ja sam živeo i živim u braku dok volim. Živim u braku dok volim. Moju suprugu Silviju najviše volim – rekao je Mirko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter