Izvor:
04.04.2024 u 18:58
0

ŠAKIRA BAŠ VOLI PILETINU: Prijatelji u strahu da će „ženskaroš“ da slomi srce pevačici

Šakira navodno izlazi sa britanskim glumcem nakon što su glumili u njenom novom muzičkom spotu za pesmu „Punteria“, prenosi Daily Mail

Međutim, njena najnovija romansa izazvala je zabrinutost među njenim prijateljima, koji strahuju da je glumac s njom samo zbog slave.

Njihov intimni prikaz u spotu za Šakirinu pesmu „Punteria“, na kojem je glumac u vrlo prisnom zagrljaju s pevačicom, podstakao je spekulacije da su možda sklopili romansu.

intagram prinscrreen

Sada su izvori za britanski medij potvrdili da su zajedno, ali nije ništa ozbiljno, na veliko olakšanje prijatelja pevačice, koji se navodno plaše da će joj slomiti srce.

„Šakira očajnički želi da se zaljubi – ali njeni prijatelji su zabrinuti jer se Lusien polako uspinjao na lestvici slavnih dok je izlazio sa ženama koje su bile manje poznate od Šakire“, rekao je izvor

Njeni prijatelji se plaše da on samo želi da ljudi znaju za njegovo ime. Tvrdili su da ona „nije prebolela svog bivšeg“ fudbalera Žerara Pikea i da svi oko nje „znaju da je glumac samo vrsta oporavka nakon te veze“.

„Ona izlazi s nekim za koga se boje da je ženskaroš i da će se opeći“, rekli su prijatelji za pomenuti medij.

Muzička zvezda Šakira, koja je sa Pikeom dobila sinove Milana i Sašu, upoznala je zvezdu britanskog porekla na snimanju njenog spota još u februaru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter