Izvor: blic
04.04.2024 u 20:51
0

MAJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA OBOŽAVA BIVŠU SNAJKU: Ona mi je kao kćer kaže gopođa Joksimović

Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom.

Tako su njih dve zajedno prošle godine slavile 28. rođendan Željkove najstarije ćerke Mine, koju ima upravo iz braka sa Vesnom.

– Srećan rođendan mojoj mezimici – pisalo je u opisu porodične fotografije, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni njegove sadašnje supruge Jovane.

Ipak, iako Jovana i Željko nisu bili na intimnom ručnu, oni su svi porodično u odličnim odnosima, a tome u prilog govori i Vesnina nedavna objava u okviru koje je podelila fotki ćerke i bivšeg muža.

Majka Željka Joksimovića, koja se takođe zove Vesna, pričala je ranije o tome da se odlično slaže sa bivšom snajom.

– Ona često sa njihovom ćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka – rekla je Joksimovićeva majka svojevremeno.

Željkovi roditelji su redovni gosti na svim svečanostima koje pevač i voditeljka prave, a Jovana ih uvek srdačno dočeka, te deluje da je ipak između njih sve kako treba.

Prva žena Željka Joksimovića se obratila Jovani u okviru jednog Fejsbuk posta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter