Izvor: agencije
20.04.2024 u 20:29
0

ŽELJKO JOKISMOVIĆ PUNI 52 GODINE: Supruga Jovana i ćerka Mina mu javno čestitale dirljivim objavama FOTO

Pevač Željko Joksimović danas slavi svoj 52. rođendan.

 

Tim povodom su mu javno čestitale njegova supruga Jovana, kao i Željkova ćerka Mina.

„Moja ljubav je napunila 52 godine“, napisala je Jovana na Instagramu uz fotografiju svog muža.

Mina Joksimović je na storiju na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je sa ocem i napisala: „Srežan rođendan najboljem tati“.

Podsećamo, Željko je Minu dobio u braku sa Vesnom iz Valjeva, a sa Jovanom ima troje dece, sina Kostu i ćerke Anu i Srnu

Dom Željka i Jovane Joksimović na početku braka bio je skromni stan, danas je to vila za koju tvrde da košta preko 2,5 milionara evra.

Uprkos finansijskom prihodu koji gomilaju voditeljka jutarnjeg programa i muzičar svojim najvećim bogatsvom smatraju svoje naslednike Kostu i bliznakinje Srnu i Anu.

Dom Željka i Jovane Joksimović danas će biti s razlogom dodatno prepun pozitivne energije a ne sumnjamo da će cela porodica uključujući roditelje i brata muzičara biti na okupi.

Danas Željko puni 52 godine, čime se njegova izabranica pohvalila na Instagramu uz poruku:

jovana joksimovic instgram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter