Izvor: Kurir
22.03.2024 u 13:45
0

„POSLE DRUGE FLAŠE POČELA JE …“ Babić otkrio kako je upoznao Tačkastu Maru: Tapšala je rukama ko foka, a onda prosula škembiće

Srpski biznismen Branko Babić i modna influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, otkako su obelodanili njihovu romansu na svojim mrežama često pokazuju koliko uživaju u zajedničkim momentima.

I dok mnogi komentarišu njihov odnos i spekulišu kako je kralj obrva osvojio Tačkastu Maru, oglasio se Branko i do detalja opisao njihov prvi susret:

– Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi posla. Posle druge flaše počela je da se smeje, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani Užice, gde je poručila škembiće. Pola je pojela a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao. – napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

Branko Babić
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Ivana i Branko su otputovali na ostrvo Sveti Bartolomej, a influenserka svakodnevno pokazuje u kakvom luksuzu se baškare, ali i javno pokazuju ljubav jedno drugom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter