Izvor:
22.03.2024 u 15:20
0

GLUMCIMA TEŠKO DA TO SNIMAJU SA SUPRUŽNICIMA: Juan Mekgregor o intimnim scenama sa svojom suprugom

„I dalje je neophodno, jer tu je čitava ekipa, i čudno je biti go pred ljudima, čudno je biti intiman pred kamerom“, rekao je Mekgregor za britanski magazin Radio Times.

Još će verovatno čudnije biti njegovoj deci, među kojima je njegova ćerka već javno govorila koliko joj je bilo neprijatno ga gleda oca u ovakvim scenama.

Kako navodi Gardijan, jedan od najčudnijih trenutaka u životu svakog tinejdžera je kada, dok gledate televiziju sa svojom porodicom, na ekranu se pojavi scena vođenja ljubavi, ali još je gore ako je u toj sceni zapravo vaš roditelj. I još je gore, navodi Gardijan, kada moraš da gledaš svog oca u takvim scenama.

Upravo to se desilo Klari Mekgregor, ćerki Juana Mekgregora, koja je morala da gleda film „The Pillow Book“ u okviru rodnih studija.

„Gledajući taj film sa 17 godina, u srednjoj školi, sa čitavim razredom… Oni su više gledali mene kako gledam taj film“, rekla je Džimiju Кimelu prošlog meseca.

Кlara sada ima 28 godina i i sama je glumica, tako da verovatno mnogo bolje razume ceo proces snimanja filmova.

Gardijan piše kako u seriji „Džentlmen u Moskvi“ MekGregor i njegova druga žena Meri Elizabet Vinsted imaju više intimnih scena. Oni nisu jedini holivudski par koji je na filmu glumio ljubavnike, a ni koji je javno govorio kako to utiče na njihovu decu.

Ris Viterspun i njen bivši muž Rajan Filipi imali scenu vođenja ljubavi u „Okrutnim namerama“ i svojevremeno otkrili da njihova deca nikako ne žele da gledaju taj film.

Keri Rasel i Metju Rajs prošli su kroz sličnu situaciju tokom snimanja „Amerikanaca“, a bivši supružnici Kim Bejsinger i Alek Boldvin za vreme produkcije „Bekstva“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter