Izvor: Kurir
18.12.2023 u 12:32
0

SEKA ALEKSIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O PREVARI: Sve sam sama otkrila, kopala sam jer sam osetila da sam u pravu

Seka Aleksić neretko govori o svom privatnom životu, a godinama uživa u srećnom braku sa Veljkom Piljkićem sa kojim ima dvoje dece.

Pevačica nikada nije govorila u javnosti o svojim bivšim partnerima, a sada je otkrila detalje nemilog događaja koji ju je zadesio kada je bivšeg uhvatila u prevari.

– Jednom sam doživela da me je prevario i to sam otkrila sama – izjavila je Seka i dodala:

– Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam da se nešto dešava i žao mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još ranije osetila i želela sam da raskinem sa tom osobom, ali čekala sam da vidim to crno na belo – govorila je Seka u podkastu Sister hood Specijalu.

Vrlo brzo nakon što je stavila tačku na taj odnos upoznala je sadašnjeg supruga.

Da podsetimo, Seka danas ima dva sina Jovana i Jakova, a svojevremeno je javno govorila o svojoj borbi za potomstvo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter