Izvor:
17.10.2023 u 21:46
0

PODRŠKA SUPRUGU: Oglasila se Ivaniševićeva supruga Nives, nakon što je najavio da će tužiti bivšu zbog novca

Kratak komentar podrške Nives je uputila suprugu koji ratuje sa bivšom

Nakon što je bivši teniser i trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, na Instagramu objavio je otvoreno pismo direktno upućenom bivšoj supruzi Tatjani Dragović, sada se oglasila i njegova trenutna žena Nives.

On je tom prilikom pomenuo suđenja koja imaju, kao i da će pokušati da dođe do „svog novca koji je trenutno kod bivše supruge“.

vaniševićeva supruga Nives je ispod njegove objave na Instagramu ostavila komentar i pružila mu je podršku.

– Pravda je spora, ali dostižna – napisala je Nives.

goran ivanisevic/instgarm prinscreen

Podsetimo, Ivanišević se kasno sinoć oglasio na Instagramu i najavio da će bivšu suprugu s kojom ima dvoje dece i sa kojom je proveo čak 17 godina – tužiti zbog otuđivanja novca.


– Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter