Izvor:
29.03.2024 u 17:31
0

POJAVIO SE TONI NAKON VESTI O RAZVODU: Pokazao kako uživa u luksuzu FOTO

Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili su da stave tačku na svoj brak koji je trajao 24 godine.

Popularna pevačica Dragana Mirković objavila je saopštenje da se razvodi od supruga biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, a ova vest iznenadila je sve jer su pevačica i biznismen važili za jedan od najskladnijih estradnih parova.

Toni se ovim povodom nije oglašavao, a sada je objavio fotografiju na svom Instagram profilu.

Kako se može videti, on se trenutno nalazi u jednom bečkom hotelu gde uživa u kafi i soku, a fotografiju je podvukao muzičkom numerom kralja rokenrola Elvisa Prislija i njegovog izvođenja hita „My Way“.

Podsetimo, Dragana Mirković se juče oglasila i otkrila zbog čega je došlo do kraha ljubavi između nje i Tonija.

„Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote“, priznala je Dragana, a potom dodala:

„Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter