Izvor: Kurir.rs
28.07.2023 u 14:29
0

PORAZ ZA PORAZOM: Novi hladni tuš za princa Harija! Zvanično izgubio i poslednju bitku

Optužbe princa Harija o hakovanju telefona protiv britanskog izdavača „Daily Mirorr“ odbačene su u četvrtak.

HARIJA JAVNO PONIZILA BIVŠA: Princu nije bilo dobro dok ju je gledao kako pleše sa Vilijamom! (VIDEO)

Sudija je nedvosmisleno odbacio tvrdnju vojvode od Saseksa da je postojao „tajni sporazum“ između Bakingemske palate i lista, nazvavši navodni dogovor potpuno neverovatnim, izveštava Daily Mail.

U presudi koja je izazvala veliku pažnju javnosti, sudija je jasno stavio do znanja da Harijev slučaj „nije ni približno dostigao prag uverljivosti potrebnom za potkrepljivanje takvih ozbiljnih tvrdnji“.

Kako je preneo The Sun, izdavač je proslavio sudsku presudu kao „značajnu pobedu“, ističući da je konačna odluka suda potvrdila njihovu doslednu tvrdnju o nevinosti u celom slučaju.

Ovo je poslednje poglavlje u dugotrajnom pravnom obračunu između princa Harija i britanskih medija. Podsetimo, vojvoda od Saseksa pokrenuo je tužbu protiv nekoliko tabloida tvrdeći kršenje privatnosti i hakovanje njegovog telefona.

Međutim, uprkos medijskoj senzaciji koja je pratila tužbu, sudski postupak završio se u korist izdavača, a prinčeve tvrdnje o „tajnom sporazumu“ odbačene su kao neosnovane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter