Izvor: ona.rs/happy
28.07.2023 u 14:57
0

POPUT SVOJE MAME: Princeza Šarlot već diktira modne trendove

Britanska princeza Šarlot, kćer princa od Velsa Vilijama i princeze Kejt Midlton već modna ikona, koju mongi prate.

Godinama unazad princeza od Velsa Kejt Midlton diktira modne trendove. Njen uticaj je ogroman ne smao u o modnoj industriji već i u ostalim sferama života. Gotovo da nema žene koja nije pogledala ili pak poželela da ima neki komad karakterističan samo za princezu Kejt. U poslednje vreme sve više se u časopisima i na portalima može videti da  naslednica britanskog prinčevskog para krade šou od svoje majke.

Prodaja haljine i akcesoari koje je devojčica nosila na ovogodišnjem Vimbldomu zabeležila rekordan rast. Ne postoji mama i devojčica u Velikoj Britaniji koja nebi volal da bude obučena kao Šarlot. U Britanskim i svetskim medijima čak se komentariše i princezina neposrednost i glasno navijanje na teniskom turniru.

Osmogodišnjakinja je na finalnom meču nosila cvetnu haljini španskog dizajnera „Frikija“, koja, kako navodi Dailymail, košta 169 funti. Naočare za sunce koje je princeza tog dana stavila proizvod je britanskog brenda „leosun“, koji je posle meča na Vimbldonu doživeo nagli rast. Sve devojčice su želele ovaj detalj princeze Šarlot.

Britanski mediji več procenjuju vrednost princeze i njen doprinos, ekonomiji na ostrvu , medjutim njena neposrednost i šarm kojim svakao zrači pokazujući da je samo nasmejana devojčica koja uživa u sprtu najvredniji su diktat britanske princeze.

PORAZ ZA PORAZOM: Novi hladni tuš za princa Harija! Zvanično izgubio i poslednju bitku

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter