Izvor: Alo
20.01.2024 u 16:45
0

PORODIČNA IDILA U DOMU BIKOVIĆA: Glumac uživa sa suprugom i sinom (FOTO)

Glumac Miloš Biković nedavno je postao otac kada je njegova verenica Ivana Malićna svet donela sina kom su dali ime Vasilije. 

Miloš i Ivana žive na Dorćolu, a ona je sada podelila idiličnu fotografiju iz njihovog doma na svom Instagram profilu.

Podsetimo, komšije Miloša i Ivane juče su otkrili do sada nepotnate detalje o mladom paru:

PRVA OBJAVA NAKON POROĐAJA: Bikovićeva partnerka pokazala koliko je ponosna (FOTO)

Naime, oni ističu da često viđaju baku koja ne krije radost zbog unuka.

– Ivanu nismo videli otkada se porodila, ona je sigurno uz bebu sve vreme dok Miloša viđamo kako juri – žuri na sve strane. Ipak, najradosnija je baka Marija, Miloševa majka koja ozari čitavu ulicu kada izađe. Čestitali smo joj i prosto vidite da žena lebdi od radosti. Sve su oni to zaslužili, divna su porodica – kaže komšija Rade.

Susedi ističu da je sobica za bebu bila odavno spremna.

– Stizali su mesecima paketi na njihovu adresu, sobica je odavno bila spremna. Ivana je blistala u trudnoći, često smo je viđali samu, ali i sa Milošem u šetnji. Bila je aktivna trudnica. Ona je jedna prirodna devojka, koja se pristojno ponaša i isto tako oblači. Ne možete vi na njoj videti neke kristale i kič, ali ni brendove da “dreče”. Ni Miloš nije takav, da se hvali materijalnim stvarima. Njegova majka je ostala prizemna i ljupka žena uprkos uspehu sina, ističe Dana i dodaje:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter