Izvor: KURIR.RS
16.01.2023 u 16:39
0

PORODILA SE BOJANA RODIĆ: Šijan dobio drugog sina, baka Goca puca od sreće, a tek TETKE Nataša i Bogdana!

Bojana Rodić, snaja pevačice Goce Božinovske, a supruga Mirka Šijana, porodila se danas i na svet donela još jednog dečaka.

Podsetimo, Bojana i Mirko u avgustu 2021. godine postali su ponosni roditelji svog prvenca Zorana koji je ime dobio po dedi, Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Bravo, snajka. Rodio se Vukan – napisala je ponosna tetka, a i ponosni tata je obavestio svoje pratioce na Instagramu da je stigao Vukan Šijan.

Mirko Šijan
FOTO: PRINTSCREEN

Kako je Kurir saznao, Mirko Šijan je Bojanu odveo u porodilište jutros u pet sati.

Ponosna baka Goca ne može da sakrije sreću, a dolasku novog člana porodice neizmerno se raduju i Bojanine sestre Bogdana Ražnatović i Nataša Rodić.

Bojana Rodić
FOTO: PRINTSCREEN

Značenje imena Vukan

Ime Vukan bilo je jedno od najpopularnijih imena za dečake u Srbiji. Njegovo značenje dolazi od imenice vuk. Naime, u vreme kada se verovalo da imena imaju magijsko dejstvo, dečaci su dobijali ime Vuk ili Vukan da bi roditelji zastrašili “zle duhove” imenom potomstva i tako ga sačuvali od bolesti i umiranja.

Vremenom, simbolika imena se menjala, pa se tako danas može čuti da je Vukan “onaj koji je uvek spreman da sačuva i zaštiti druge”.

Iako je ovo ime karakteristično za dečake u Srbiji, ali i u Bugarskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine, ono je postojalo i na prostorima Kijevske Rusije, kao i u Mađarskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter