Izvor: stil.kurir
13.08.2023 u 18:18
0

POZNATE DAME I NAJLUĐA MESTA ZA INMTIMU: Jedna priznala da je baš perverzna

Pojedine žene sa naše javne scene i te kako otvoreno pričaju o svemu, smatrajući da je to sastavni deo života i da ne bi trebalo da postoje tabu teme. Tako se neke njihove izjave već godinama pamte i prepričavaju, a evo koje su imale najzanimljivije iskustvo!

Dok mnoge poznate dame svoju intimu čuvaju samo za sebe ovo su one koje se o toj temi ne libe da progovore.

Pevačica Ana Nikolić jedne noći tokom medenog meseca toliko je bila glasna da je razbudila goste hotela u kom je odsedala s tadašnjim suprugom reperom Stefanom Đurićem Rastom. A pojedine osobe iz susednih soba su se žalile na buku koja dolazi iz njihove sobe, pisali su pre par godina domaći mediji.

instagram

Dok Ana voli glasno, pevačica Dara Bubamara voli često, jednom prilikom priznala je da je upražnjavala seks čak pet puta dnevno.Mnogo sam slobodna i perverzna, ali neću mnogo da pričam o tome, ipak moram barem malo privatnosti da zadržim za sebe. Zasad dobro prikrivam ljubavni život, nadam se da će tako i ostati. Nešto ipak treba sačuvati od javnosti radi sopstvene sreće i mira-, rekla je pevačica.

instagram

Bivša košarkašica Milica Dabović 2018. godine za jedan domaći portal dala je intervju u kom je otkrila neke pojedinosti iz svog seksualnog života. Tada je govorila o omiljenim pozama, o najčudnijem mestu na kom je vodila ljubav, ali i o tome kako je spavala s devojkom.

Tačno je da sam spavala sa devojkom i mislim da tu nema ničeg čudnog. Naprotiv, smatram da nema ničeg lepšeg, nego kad dve devojke vode ljubav. Provele smo se vrhunski, rekla je Milica.
Ona svoju intimu deli i pratiocina na društvenoj mreži “ Only Fans“.
Da su priče o Mađaricama verovatno tačne u jednom intervjuu rekla je svojevremeno i glumica Eva Ras. Ona je otvorila je dušu i rekla da je dugo vremena verovala da je njen suprug zbog prevelike doze seksa imao infarkt.
Putovala sam u Budimpeštu tog jutra kada je moj muž umro. Celu noć nismo spavali nego smo vodili ljubav. Ujutru sam čula da je umro. Mislila sam da je preminuo jer smo se mnogo seksali i da je zato imao infarkt-, rekla je glumica koja je dodala da je u mladosti svaki slobodan trenutak koristila da upražnjava seks.
EVA RAS URADILA IMPLANTE
YOUTUBE/PRINTSCREEN/JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY

Nekadašnja LOTO devojka priznala je da je imala seks na najneobičnijim mestima, a da je najbolji orgazam doživela na stepeništu. Suzana je otkrila da je probala seks u senu, u moru, na haubi i na njivi. Tako da Mančićka itekao voli seks na neobičnim mestima.

 

ŽIVOTNA PRIČA: VELIKA ISPOVEST SUZANE MANČIĆ
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/suzanamancicofficial

Nataša Bekvalac je izjavila da bi radije imala seks nego čitala knjigu.

„Kad bi mi neko ponudio da biram da li bih na moru imala seks ili čitala knjigu, izabrala bih ovo prvo. Seks je efektniji, kraće traje i ne zamara mozak“, rekla je pevačica.

Goca Tržan oduvek je bila poznata po otvorenosti pa je tako i na temu o seksu govorila vrlo otvoreno .Pevačica ističe da živi u slobodnom i opuštenom braku sa Rašom, te nemaju potrebe da uhode jedno drugo.

ZA GOCU TRŽAN NIŠTA NIJE TABU! Priznala šta joj je na umu kad ugleda GOLOG SUPRUGA
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/gocatrzan

– Kako ulaziš u neke godine, gledaš da ti bude brzo, jednostavno i lako. Ove udarače od četiri sata ne mogu da podnesem. Ti što misle nešto, nemaju pojma – rekla je nedavno Goca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter