Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.ra
19.11.2023 u 11:43
0

PRE ŠEST GODINA JE DOŽIVEO SRČANI UDAR: „To je nešto najbolje što mi se desilo, promenilo me“

Glumac Antonio Banderas je 2017. godine doživeo srčani udar, nakon čega je u potpunosti promenio životne navike.

Banderas je tokom treninga osetio jak bol u grudima, za koji se kasnije ispostavilo da je srčani udar.

– Naterao me je da cenim život na potpuno drugačiji način i na mnogo snažniji način. Promenio je moj život u potpunosti i potpuno zauvek -rekao je glumac u emisiji „This Morning“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderas)

Mnogi su istakli da je Banderasu tadašnja devojka, Nikol Kimper, spasila život, budući da mu je u toku napada dala najjači lek koji je prethodnog dana kupila zbog glavobolje.

BAHATA DŽEJ LO: Posvađala se sa Benovim fanovima, a evo šta im je poručila (VIDEO)

– Ipak sam imao sreće jer vas srčani udar može ubiti baš ovako… Na neki način, to je jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu, doživeti srčani udar – dodao je Antonio koji se nakon ovog događaja odrekao alkohola i cigareta.je tokom treninga osetio jak bol u grudima, za koji se kasnije ispostavilo da je srčani udar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter