Izvor: HappyBSC Portal/24sedam.rs
19.11.2023 u 07:35
0

PREKINUO TIŠINU: Evo gde je i šta radi otkako su objavljeni memoari Britni Spirs

Kao da ne zna da je na meti mnogih.

Džastin Timberlejk našao se u pravoj vatri po objavljivanju memoara Britni Spirs („The woman in me“), s kojom je svojevremeno bio u vezi. Kada se pročulo da je, prema knjizi pop princeze, on nju takođe varao, naveo na abortus dok su bili zajedno jer nije bio spreman za taj korak u životu, pa hladnokrvno ostavio… On se onlajn i te kako našao na meti pa je, čini se, „mirovao, bar dok se prašina malo ne slegne“.

Sada, kada je procenio da se to dogodilo, izašao je ni manje ni više nego na crveni tepih jednog velikog događaja, pa na svom Instagramu i prekinuo tišinu.

U stopu ga je pratila supruga Džesika Bil, kao i kolege iz NSYNC-a s kojima se proslavio još devedesetih.

Tanjug/AP

Zajedno, otišli su bili na premijeru „Trolova“, jer su momci nešto muzike uradili za filmsko ostvarenje.

– S ponosom proslavljam nove „Trolove“ i album s ekipom. Moram da kažem da mi je ovaj film omiljen za sad. Bilo je lepo okupiti se opet – poručio je na Instagramu Timberlejk uz niz fotografija.

OVO JE MOJ GRAD: Prve reči Dina Merlina u Beogradu, publiku u transu

Očito, pevač se maksimalno trudi da zaobiđe dramu. Ni na koji način još nije odreagovao na bombastične memoare.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter