Izvor: Happy BSC
25.02.2024 u 19:00
0

PREMINUO GLUMAC IZ ZVEZDANIH STAZA: Borio se sa teškom bolešću (FOTO)

Mičel je javno objavio da mu je dijagnostikovan ALS (amiotrofična lateralna skleroza), takođe poznata kao Lu Gerigova bolest, 2020. u intervjuu za People

Glumac iz Zvezdanih staza Kenet Mičel preminuo je u 49. godini posle petogodišnje borbe sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), potvrdila je njegova porodica.

– Pet i po godina, Ken se suočavao sa nizom strašnih izazova ALS-a. I na pravi Kenov način, uspeo je da se uzdigne sa gracioznošću i posvećenošću, da živi punim i radosnim životom u svakom trenutku. Živeo je po principima da je svaki dan poklon i da nikada ne šetamo sami – navela je njegova porodica na Instagramu.

Mičel je javno objavio da mu je dijagnostikovan ALS (amiotrofična lateralna skleroza), takođe poznata kao Lu Gerigova bolest, 2020. u intervjuu za People. „U trenutku kada su nam rekli da je [ALS], bilo je kao da sam u svom filmu“, rekao je Mičel. „Tako je izgledalo, kao da gledam tu scenu u kojoj se nekome govori da ima neizlečivu bolest. To je bila samo potpuna neverica, šok.”

Mičel je igrao Klingonce Kol, Kol-Ša i Tenavik, kao i Aurelija, u Zvezdanim stazama: Otkriće.


Takođe je poznat po ulogama u ostvarenjima Jeriho i Kapetan Marvel, The Astronaut Wives Club, Switched at Birth, kao i Code Black, CSI: Cyber, NCIS između ostalih.

Iza njega su ostala supruga Suzan Mej Prat i njihovo dvoje dece, Lajla i Kalum.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter