Izvor: 24SEDAM.RS
03.02.2024 u 19:52
0

PRODUCENT FILMA „NEDELJA“ O HAPŠENJU: Ovako su blokirani piratski snimci!

Istakao je i kako je svaki film koji se pojavio u prethodnih par godina - piratizovan

Producent filma „Nedelja“ Vladan Anđelković oglasio se posle hapšenja LJ. M. koji je jedan od osumnjičenih za neovlašćeno deljenje ovog ostvarenja.

Na mrežama Jutjub i Fejsbuk LJ. M. je film „Nedelja“, pa je time omogućio da razne platforme preuzmu autorski sadržaj, a producent kaže da je zahvalan policiji na brzoj reakciji.

PODRŠKA BIKOVIĆU SA SVIH STRANA: Nije pogodan za zapad i njihovu agendu

– Svaki srpski film koji je poslednjih pet godina imao veliku gledanost u bioskopima je piratizovan, ali nikada se to nije desilo posle samo sedam dana od premijere i nikad u ovoj meri, kao što je slučaj sa Nedeljom. To ukazuje da je ova nelegalna praksa uzela maha i da se izvršioci tih dela pripremaju za njihovo činjenje već nakon same najave filma – izjavio je Anđelković i objasnio da je veliki deo posla odradila veštačka inteligencija, i to za kratko vreme

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter