Izvor: informer
03.02.2024 u 19:32
1

PODRŠKA BIKOVIĆU SA SVIH STRANA: Nije pogodan za zapad i njihovu agendu

Javnost u Srbiji dočekala je na nož oduzimanje uloge Milošu Bikoviću nakon sramotnih optužbi Ukranije i dela javnosti na društvenim mrežama

Miloš Biković odlukom HBO produkcije ostao je bez uloge u trećoj sezoni serije „Beli lotos“.

Vest o njegovom angažmanu izazvala je burnu reakciju Ukrajine, a na društvenoj mreži Iks podeljen je i sramotan snimak na kojem je srpski glumac optužen za genocid.

Tom prilikom ukrajinsko ministarstvo objavilo je montirani snimak u kojem su prikazani delovi Miloševih filmskih uloga sa njegovim izjavama o Rusiji i podsećanjem na nagrade koje je dobio u Moskvi i Beogradu.

KARLEUŠA U MILANU FURA ČIZME OD 2.000EURA: Svi se okreću za njom

 

– Miloš Biković, srpski glumac, koji podržava Rusiju od početka invazije u punom obimu, sada će igrati u trećoj sezoni HBO serije „Beli lotos“. HBO, da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo? – napisali su u svojoj objavi na mreži Iks.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PODRŠKA BIKOVIĆU SA SVIH STRANA: Nije pogodan za zapad i njihovu agendu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter