Izvor: HAPPY BSC
19.05.2020 u 18:44
0

REŠILI STE DA POSETITE TURSKU? Obavezno pogledajte koje lokacije da posetite! (VIDEO)

Ukoliko ove godine ne bude nemoguća misija, ili vrlo udarno po džep, niko se neće libiti da ode na zasluženi odmor, po mogućstvu preko granice Srbije.

Naravno, za one koji ostanu, u ponudi su sva bogatstva koja naša zemlja nudi, ali, ukoliko planirate da to radite svakog drugog vikenda kada niste na poslu, sasvim je sigurno da godišnji odmor želite da provedete na nekom neverovatnom mestu u Evropi i šire, a na kom niste bili ranije, kako biste doživeli avanturu i videli nešto za vas novo i drugačije.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ ODGOVORIO MILU NA NAJAVU UKIDANJA SPC Srbija to više neće trpeti!

PLJAČKE MIGRANATA! Ovako otimaju i upadaju u kuće meštana Šida!

PUCA SVE U STUDIJU MILOMIRA MARIĆA! Toma Fila: Marija je vikala Slobi „TATA UBIJ SE, NE DAJ DA TE HAPSE“!

DELA SVE GOVORE Vladika krstio tužioca, a on ga poslao u pritvor! (GALERIJA)

Ovoga puta vam predstavljamo video zapis jednog svetskog vlogera odnosno jutjubera koji je sa devojkom obišao Tursku.

Slična nama po mentalitetu, tradiciji, kuhinji, itd. Turska garantuje odličan provod, užitak, za dušu i telo. Pored toga što ćete prostranstvima nahraniti najpre oči, zasladićete se i poznatim turskim slatkim specijalitetima, a i pazarićete pregršt suvenira, odevnih predmeta i obuće,  ukoliko se cenjkate, jer su Turci po tome poznati.

Dok gledate ovaj video iz drona, odmah ćete poželeti da ste tamo!

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter