Izvor: Blic.rs
23.09.2023 u 09:33
0

RADA OTKRILA DA SE VIĐA SA MILANOM STANKOVIĆEM: Iznela detalje iz njegovog života

Pevačica Rada Manojlović je bila dugi niz godina u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a mnoge i danas zanima u kakvom su odnosu.

Rada je, naime, otkrila da je sa Milanom ostala u prijateljskim odnosima i kad god se vide lepo se ispričaju.

– Nisam skoro ali jedva čekam da se vidim sa njim. Danima se dogovaramo za taj susret jer imamo mnogo toga da tračarimo. Mi imamo puno tema, a jedna od njih je i sve ovo što se piše o njemu. Stvarno su nagađanja velika, ali i malo ja da saznam šta su njegovi planovi jer on je dosta mističan i za mene, a kamoli za medije.

Rada je otkrila i kako Milan doživljava to što se često piše o njegovom životu, budući da se povukao sa estrade i posvetio veri.

ŽIVI KAO PODSTANAR: Rada otkrila zašto nema ni jednu nekretninu u prestonici na svoje ime!

 Znam da mu smeta, ali iz razloga što monasi, igumani i vladike ne vole u tom smislu medije i estradu. Oni su više da to bude Božija, duhovna priča, van naslovnih strana. Ali opet kažem: „Milane, ne možeš da se nerviraš. Ti si neko ko je jako interesantan i budi srećan što narod zanima ta duhovna priča. Malo crkva, manastir, jedan duhovni svet za razliku od ovog estradnog gde je konstantno bivši ovaj, onaj, na koga se odnosi pesma. Budi srećan što narod zanima i duhovna strana nečije ličnosti. To je plus.

Podsetimo, pevač Milan Stanković pre nekoliko godina povukao se iz javnosti i posvetio veri i crkvi.

Kako se navodilo, Stanković je trebalo da krajem avgusta obuče mantiju i postane iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, ali je, kako se navodi, odbijen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter