Izvor: Alo
03.01.2024 u 18:06
0

RASTA U NIKAD VIĐENOM IZDANJU: Pevač u zagrljaju 12 godina mlađe devojke, jedan detalj svima je zapao za oko (FOTO)

Bivši suprug Ane Nikolić Stefan Đurić Rasta već mesecima unazad ima novu ljubav, a kako su mediji saznali, reč je o 12 godina mlađoj Mariji Balaban.

‘PLAŠIM SE ZA SVOJU ĆERKU, ALI ĆU JE PODRŽATI U ODLUCI’ Rasta progovorio o odrastanju ćerke Tare!

Marija u inostranstvu studira glumu i vrlo je popularna na TikToku, gde ima veliki broj pratilaca. Ona na društvenim mrežama deli savete devojkama i napominje da treba da cene sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Balaban (@balabanmarija)

Sada je na svom instagram profilu njegova devojka Marija objavila zajedničke fotke koje su mnoge raznežile, a mnoge zapravo i na neki način šokirale, jer nisu Rastu u ovom izdanju još nisu videli.

Njih dvoje su se fotkali u studiju, a na jednoj od fotografija on ju je zagrlio, a po sudeći po fotografijama, jasno je da je Rasta zaljubljen do ušiju u Mariju, a isto tako, i ona u njega, te im ljubav cveta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter