Izvor:
15.02.2019 u 07:53
0

A SADA JE STVARNO KRAJ? MARIJANA PONOVO U SUZAMA ZBOG MILIJA! Raskinula a onda tražila da ide kući! Neće da čuje za njega!

Sinoć je u vili "Parova" bilo prilično veselo ali i burno. Veče ljubavi je obeleženo uz muziku i piće međutim neke veze su se sinoć prekinule umesto dam postanu jače .

Naime, Marijana Marković je sinoć bila prilično vesela, opustila se i prepustila čarima alkohola što je njenom vereniku prilično smetalo.

On je počeo da je kudi i da joj prebacuje za njeno pijanstvo i ponašanje koje je bilo rezultat istog te joj naredio da ode i da se istušira dok je on otišao besan u spavaću sobu.

Marijana je, međutim, ostala sa Natalijom Vukmanović i Melisom Meom Bond.

U jednom trenutku, Mili i Marijana su ponovo počeli da se svađaju u ostavi gde je Marijana saopštila da raskida sa njim I da želi da izađe iz vile jer joj je dosta svega

Marijana se tresla i plakala u ostavi u društvu Melise Mee Bond dok je Ilijana Vagić u dvorištu vile pokušala da objasni Miliju kako ga Marijana voli i da nije ništa loše uradila.

Da li je ponovni krah i definitivni krahn ili samo još jedna epizoda u ovoj burnoj vezi?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter