Izvor:
12.07.2017 u 14:44
0

A svi su mislili da je ŠONJA: Bivši učesnik KONAČNO NAŠAO DEVOJKU, a kad vidite KAKVA JE BOMBA, neće vam biti dobro! (FOTO)

Jedan od finalista poslednje sezone zabavno humorističkog programa Parovi, Nikola Strahinić-Ploća, tokom višemesečnog boravka u vili nije uspeo da nađe sebi srodnu dušu. I dok su se njegove "rijaliti" kolege venčavale i razvodile, on je do samog kraja ostao kao solo igrač. Ploća nije uspeo da osvoji srce nijedne devojke, a mnogi su to koristili da mu se podsmevaju. Šarmantan i duhovit, Strahinić ovakve prozivke nije doživljavao kao uvrede, naprotiv i sam se šalio na svoj račun. S obzirom da se nikada nije trudio da ostavi utisak zavodnika i velikog šmekera, sve je iznenadila poslednja fotografija koju je postavo Fejsbuk. Nikola u društvu atraktivne dame, koja ga je prisno zagrlia, pokrenula je gomilu komentara i nedoumica da li se i on konačno skrasio i našao devojku.

Izvor: Happy
Foto:Arhiva, Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter