Izvor:
14.01.2019 u 16:04
0

ALEKSANDAR POŽEGAJ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Otkriva svoju taktiku za pobedu, kao i prve utiske o takmičarima u vili „Parova“! (FOTO)

Višestruki takmičar najomiljenijeg rijaliti programa "Parovi" Aleksandar Požegaj samo za happytv.rs predstavlja svoje prve utiske, taktiku i realnu sliku odnosa takmičara u luksuznoj vili.

1. Od skora si ponovo deo zabavno-humorističnog programa "Parovi". Kakvi su ti utisci nakon kratkog boravka u sedmoj sezoni i po čemu se razlikuje od ostalih? Ko ti se od takmičara izdvojio već po samom ulasku u vilu.

U sedmu sezonu ušao sam stariji, pametniji i zreliji, a ključno stabilan i bez finansijsih i porodičnih problema. Prvi utisak je i to ne mogu da razumem – netreperljivost među učesnicima i agresija.

2. Šta je motiv tvog ponovnog ulaska u vilu, da li ti supruga Ivana i ovog puta pruža punu podršku?

U vilu sam ušao čisto iz moralnih razloga. Dao sam reč narodu u produkciji da ću biti učesnik sedme sezone "Parova", obećanje sam ispunio. Moja supruga Ivana mi pruža punu podršku, ona je moja najveća podrška i ljubav.

3. Da li je treća sreća, odnosno, da li si došao ovog puta po krunu "Parova"? Misliš li da imaš šanse za pobedu?

Da li imam šanse za pobedu ili ne, u ovom trenutku ne znam. Ako bi očekivao ili mislio da mogu da pobedim ili ponesem krunu, a to se ne desi, dovodim sebe u situaciju da se razočaram. Od naroda zavisi da li ću biti pobednik ili ne. Ja bih voleo da ponesem krunu i pobedim u ovoj sezoni, pa da proverimo da ima istine u "treća sreća".

4. U predhodnom serijalu pamtimo te kao kralja drame. Da li ćeš ostati dosledan sebi ili si ovog puta promenio taktiku?

U sedmoj sezoni nema glume i taktike, jednostavno ostani dosledan sebi i biću onakakv kakva jesam u kući.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter