Izvor:
08.05.2017 u 23:24
0

ALEKSANDRA SUBOTIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Zbog ovoga ću pamtiti prvu bračnu noć do kraja života! (18+)

Prva prava rijalti svadba održna je juče u rijaliti programu "Parovi".

Aleksadnra Subotić i David Dragojević izgvorili su sudbonosno "da" i zavetovali se na večnu jubav.

Samo za Happytv.rs Aleksandra je podelila prve utiske nakon svadbe:

– Kako se osećaš danas, kada se svadba završila?

Svadba je prošla prelepo, osećam se predivno kao gospođa Subotić – Dragojević i ne znam da li je kamera zabeležila kada sam plakala pored bazena od sreće. Nikada nisam verovala da će me neko toliko voleti, čak nisam mislila da ću se ikada udati. niti sam sebe zamišljala u braku.

– Da li si zadovoljna kako je sve proteklo i da li ti je nešto falilo?

Ja sam oduševljena, Jako tradicionalno, a u isto vreme i moderno., prefinjeno. Golubovi su bili divni, skidanje podvezice, bacanje bidermajera i mislim da je otišao u prave ruke. Torta, kao da je produkcija znala da je to moja omiljena… Ma sve je bilo savršeno. malo me je kiša uplašila, ali je i ona stala u pravom trenutku. Falili su mi neki dragi prijatelji, ali su ih sve zamenili David i moja baka.

– Kako je protekla prva bračna noć, da li ste imali seks?

Hmmm … Bili smo jako umorni i iskreno, prvo smo zaspali. Onda me je David probudio poljupcima u toku noći i ljubio i dodirivao po celom telu. Prvo smo se mazili, a onda… Ko je gledao, zna šta je bilo … bili smo nevaljali.

Ostatan intervjua čitajte na našem portalu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter