Izvor:
13.06.2017 u 14:45
0

ANAMARIJA ZA HAPPYTV.RS: Otkrila zbog čega nije imala seks sa Tihomirom prve bračne noći, kao i gde će otputovati nakon izlaska iz vile!

1. Kakvi su tvoji utisci posle venčanja?

-Prekrasno! Utisci su mi savršeni zaista sve je bilo predivno – od uređenog ambijenta, do hrane i atmosfere, naravno venčanica koju sam nosila, ali svakako najveći utisak i sreću mi je donelo to što nas je Alen vjenčao. Hvala svima, celoj produkciji!

2.Kako je protekla prva bračna noć?

-Pa pošto imam one dane u mjesecu nije bilo seksa, ali Tihomir i ja smo mirisali svijeće koje su doneli njegovi prijatelji, masirali noge i odlučili da spavamo naopačke. Ipak nam je prva bračna noć pa da nešto promjenimo.

3.Da li ti je neko nedostajalo na veselju?

-Naravno da bi voljela da su moji prijatelji bili tu, ali Tihomirovi prijatelji, otac i Nela su učinili da budem najsretnija na svijetu. Zaista mi je bilo savršeno.

4.Koliko ti znači ogromna podrška Tihomirove porodice koja je toliko očigledna?

-Zaista mi znači podrška Tihomirove porodice i prijatelja, to me čini sretnom kada vidim da tako prekrasni ljudi me podržavaju i da su zadovoljni Tihomirovim izborom.

5.Da li misliš da su njegovi roditelji najiskreniji kada je u pitanju radost zbog vašeg venčanja?

-Pa da se ne ponavljam, ali Tihomirovi roditelji i prijatelji zaista jesu najiskrenije sretni radi našeg vjenčanja i smatram da se jučer to vidjelo koliko smo se veselili i bili ispunjeni ljubalju.

6.Da li si od sada gospođa Filipović ili zadržavaš svoje prezime?

-Pa meni je želja da ostane moje prezime iz razloga što sam posljedni nasljednik svoga prezimena, ali naravno da ću uzeti prezime od Tihomira tako da sam od jučer gospođa Filipović.

7.Da li ćete vas dvoje ostati zajedno nakon rijalitija i gde ćete živetu ako se odlučite za taj korak?

-Naravno da ćemo ostati zajedno. Tihomir i ja ozbiljno shvatamo ovaj brak. Volimo se, zaljubljeni smo i nema nijedan razlog da ne ostanemo zajedno. Živjet ćemo na relaciji Zagreb- Beograd. Svakako nakon što izađemo iz rijalitija idemo malo na more u Dubrovnik i Hvar zatim u Makedoniju kod moje sestričine i u Švedsku kod Nele. Iskreno jedva čekam da započnemo zajenički život odnosno bračni život napolju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter