Izvor:
13.06.2017 u 15:35
0

DALILA MUJIĆ ZA HAPPYTV.RS: Prva bračna noć mi je bila teška zbog Dejana a pre toga sam plakala zbog mame!

Kakvi su tvoji prvi utisci nakon venčanja?

– Utisci su fenomenalni, venčanje je bilo kao iz bajke. Produkcija se zaista potrudila da sve bude na nivou i onako kako je u skladu sa vilom „Parova“. Zaista nemam reči koja može da opiše atmosferu koja je vladala ovde.

Kako je protekla prva bračna noć?

– Što se tiče bračne noći, Dejan mi se razboleo tako da sam se celu noć brinula o njumu. Dobio je naglo temperaturu pa onda groznicu, trudila sam se da je spustim pa sam onako kao prava žena stavljala sirće na noge i mazila ga, pa je tako i zaspao. Ni danas nije baš najbolje ali biće to sve ok.

Da li ti je neko nedostajao na veselju?

– Da, nedostajala mi je mama mnogo, zbog toga sam i zaplakala i baš mi je bilo teško ali nisam to htela da pokažem i trudila sam se da budem najveselija i najlepša mlada među svima.

Da li misliš da će tvoj otac podržati ovu svadbu?

– Ne želim da komentarišem.

Da li si od sada gospođa Dragojević ili ćeš zadržati svoje prezime?

– Mi smo venčani pred Bogom i Alenom ali ne i na papiru, tako da moje prezime ostaje. Kada se budemo odlučili za taj korak u opštini bićete obavešteni.

Da li ćete vas dvoje ostati zajedno nakon rijalitija?

– To niko ne zna osim Boga, tako da se ja ne opterećujem sa danima koji su ispred nas jer ja živim samo za sadašnjost, ne za prošlost niti za budućnost. Samo dragi Bog zna šta će biti u budućnosti i što se tiče same vile a pogotovo nakon rijalitija. Ja verujem da hoćemo i da će sve biti savršeno kao i u vili. Mene Dejan voli kao i ja njega i mislim da je to sasvim dovoljno da bi opstali i napolju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter