Izvor:
01.10.2016 u 17:10
0

ANĐELA DONELA ČVRSTU ODLUKU O SVOM ŽIVOTU: „Ne želim više da govorim o MIKIJU“!

Šarmantna glumica i učesnica četvrte sezone rijaliti programa "Parovi" Anđela Lakićević gostovala je sinoć u emisiji "Upoznajte Parove", a voditeljka Jovana pitala je glumicu kako se snašla u ulozi provodadžije s obzirom na to da će upravo ona sa koleginicom Bojanom Ristivojević voditi novu sezonu ovog serijala.

Super mi je emisija, ekipa sa kojom radim, kandidati su odlični, znatiželjni… Jedva čekam da počne da vidim kako sam se snašla. Ekipa mi je pomogla da se snađem, biće super – bila je iskrena Anđela, dok na pitanje da li otvara restoran sa dečkom Mikijem Đuričićem nije želela da odgovori.

Sve što ima veze sa mojim privatnim životom, ne želim da govorim. Možemo da pričamo o mom poslu, a sve što ima veze sa mojim privatnim životom, držaću tamo gde treba da bude. Mislim da ste dovoljno brljavili svi i da sam dozvolila sebi da se brljavi – rekla je Anđela i otkrila da neće učestvovati u petoj sezoni "Parova" zbog obaveza.

Ne, nemam vremena, moram da radim. Hepi televizija bi ostala bez provodadžije, pa me gledaoci neće gledati u petoj sezoni – rekla je ona.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter