Izvor:
14.01.2019 u 18:01
0

ANĐELINA MARJANOVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Potpuno iskrena o SVIM razlozima o raskidu sa Đoletom! (FOTO)

Tamkičarka sedme sezone najgledanijeg rijaliti programa "Parova" Anđelina Marjanović otvorila je dušu samo za happytv.rsi prvi put iskreno progovorila o raskidu sa bokserom Đorđetom Tomićem.

1. Zbog čega je došla do raskida sa Đoletom, iako su mnogi smatrali da ste jedan od najskladnijih i najzanimljivijih parova u vili?

– Do raskida je došlo najviše zbog toga što osećam Đoletovu hladnoću prema meni, evo i objasniću vam kako. Recimo to što potencira "svađu" u poslednja tri dana, koju ja eskiviram i napravim se luda da to ne primetim, u trenutku kada nešto ne mogu da prećutim već kažem da želi svađu bez razloga, dobijem odgovor kako ja to želim. Onda uveče kada dođe vreme za spavanje, ja kao i svaka žena želim da se mazim sa svojim momkom kao i da razgovaramo u zagrljaju, a ne samo da legnem pored njega bez reči i okrenem se i zaspim. Zatim komunikacija između nas je isto tako hladna, ali samo sa njegove strane. Zašto sa njegove: zato što svakodnevno naše vreme provedemo jedno pored drugog ja sam ta koja potencira svaku priču, svako pitanje, svaki pokret, sve.. Samim tim i osećam tu hladnoću i nezainteresovanost. Najveći problem je da je takav bio od prvog dana i prihvatila bih to kao da je on takva ličnost, ali pošto je on na početku bio sasvim drugačiji i sve ovo što sam navela na početku je bilo sporno, osetila sam promenu u njegovom ponašanju. Koja se meni ne dopada i što bi rekli "Kada jednom budeš nežan, kasno je da budeš grub"!

2. Ostali takmičari tvrde da ste raskinuli zbog treće osobe, odnosno Nevene Kalaver, što ona nije poricala. Da li su ovi navodi tačni?

– Ostali takmičari komentarišu sve i svašta, kao i da je zbog Nadice, taktike, Nevene, itd. Naravno ništa iliti niko nije razlog našeg raskida. Razlog smo nas dvoje, što sam već objasnila.

3. Da li fanovi mogu da očekuju da ćete se u skorije vreme pomiriti? Šta bi u vašem odnosu moralo da se promeni da bi došlo do pomirenja?

Ne bih da pričam nešto unapred. Iskrena da budem, razlozi našeg raskida su promenljivi, samo on treba da ih shvati i malo poradi na tome, a ja znam da on to može. Naravno ako želi mene pored sebe. Tako da malo nežnosti, komunikacije, zainteresovanosti.. spojili bi nas ponovo. Za sada neka ostane ovako, dok sam to ne shvati. Tada će i meni pokazati o čemu se zapravo radi.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter