Izvor:
12.09.2017 u 01:53
0

BARBI ISPLJUVALA OJDANIĆA: Era mi je obećao karijeru i nije ispunio!

Žestoke optužbe pale su večeras na račun popularnog pevača.

Marina Cvetković Barbi otkrila je da je u svađi sa Erom Ojdanićem za kog je rekla da bi propao i da bi svi na njega zaboravili da nije bio u "Parovima".

Obrukao me je dok sam bila u "Parovima" jer mi je dok sam spavala skinuo majicu i ljubio me po grudima. Zvala sam ga da izgladimo odnose, ali on mi je psovao familiju i zbog toga svega je postupak tužbe startovao. Molio me je i plakao da ga ne tužim i obećao mi je karijeru, ali nije to ispunio još mi je i psovao porodicu u koju spada i moja tromesečna beba zato sam ga tužila – objasnila je Barbi.

Goran Kaleb Mič je pitao Barbi da li bi, da joj je Era pomogao pri karijeri, snimak tog ljubljenja bio izbrisan i njena deca to više ne bi mogla da vide.

Barbi je zbog toga totalno poludela i posvađala se sa njim.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite emisiju "Upoznajte Parove" uživo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter