Izvor:
17.02.2019 u 19:41
0

BELLS RAKSRINKALA SLAĐU PRED SVIMA: „Slađa ne priča sa Kadrom iz OVOG razloga..“ Niko nije očekivao OVAJ obrt u njihovom odnosu!

U toku je emisija "Upoznajte Parove" a porodičnoj drami nikad kraja.

Naime, Slađa nije ostala nema na reči svog zeta, Elvina Kadrića-Kadre kada je on rekao da Izabela "pravi" pare.

-Reci mi samo, kakve to pare ona pravi? Ovo je njen prvi posao. Sav novac koji ima je od njenog oca i od mene. Nagrada me ne zanima, ja neću ići preko mrtvih da bih uzela pare- kazala je ona.

-Za tebe su ovo prevelike pare!- dodala je ona, na šta je Elvin odvratio da on ima dve kuće.

-Izabela je ta koja je rekla da ona "vrti" deset hiljada evra mesečno!- rekao je on.

Ipak, Bells je odvratila Slađi.

-Slađa je mnogo sujetna i posesivna, i ljubomorna. Navikla je da sam ja uvek uz nju i otkad sam sa Elvinom ne provodim dovoljno vremena sa njom, to joj smera. Ona ima problem da prihvati bilo koga. Neće da priča sa njim jer ga zapravo gotivi- kazala je Bells.

Srčana lepotica je takođe rekla svom dečku da se ne raspravlja sa Slađom, jer će izvući deblji kraj.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter