Izvor: Happy BSC
11.01.2021 u 07:37
0

BELLS SE TRESE KAO PRUT, PLAKALA I VRIŠTALA OD NEMOĆI: Obratila se majci, OSUDILA Tanju, nastao HAOS!

Izabela Alijoski sinoć je bila na ivici da doživi nervni slom.

Atraktivnu brinetu je naime, pogodila situacija koja se odigrala uoči izbacivanja.

Učesnici su osudili Grabovčanku, pa je i Bells imala komentar.

Mlada Bels ne može da shvati Tanju koja je bez srama prevarila svog supruga Borka, i na cedilu ostavila svoju porodicu ružnim ponašanjem.

O OVOME SE PRIČA:

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY BSC! Geleral Mladić proslavio Dan Republike Srpske u Hagu!

DRITAN ODGOVORIO KOMŠIĆU: Vlada Crne Gore vodi politiku preko zvaničnih kanala

ČEDA JOVANOVIĆ U TEŠKOM STANJU! Lekari zabrinuti i sumnjaju na ovo!

VEST KOJA JE IZNENADILA SVE: Ujedinjuju se Belorusija i Rusija?!

TUŽILAC SMIT OBJAŠNJAVA NA 20 STRANICA: Tači optužen za zlostavljanje 400 ljudi, mogao bi da počini NOVE ZLOČINE

– Iskreno, meni ovo nije normalno.. Ja kao devojka, ne mogu da razumem.. ona je toliko hladna, odvratna. Gadi mi se. Fuj. Ja u životu ovo nisam videla – rekla je Alijoski.

– Žena povrh svega kaže da voli Borka. Ponizila je ne samo njega nego sve ljude koji je poznaju. Ima ćerke, a ovo radi. Ne razumem – kaže Bells vidno potresena.

– Ona je ološ, užasna osoba, gnjida. Zgrožena sam. Dario je izrekao niz ružnih epiteta, a ona ćuti i posle ga ljubi. Muž joj je malo pre bio na telefonskoj liniji, ona reč ni da bekne, stvarno strašno – dodaje ona.

– Moram vam priznati da je moja mama Slađa najbolja majka na svetu. Moji roditelji su ratzvedeni, ali nikada sebi ne bi dopustili da se ovako nešto ne desi. Poštuju se jer imaju decu. Imam najdivnije roditelje na svetu, vezana sam za njih, i volim ih najviše – plakala je Izabela koja je krenula da se trese kao prut.

Tanja je ostala šokirana, pa je ponavljala da joj nije jasno zbog čega se Izabela toliko potresla.

– Dete, smiri se. Mada, drago mi je pto izazivam reakcije kod cimera, niko nije ravnodušan – rekla je najpoznatija ljubavnica na Balkanu bez da trepne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter