Izvor:
21.10.2018 u 18:48
0

BELS U KRITIČNOM STANJU: Slađa zabrinuta za svoju ćerku zbog OVOGA!

U toku je ,,Izbacivanje", ali su takmičari malo odstupili od teme, zbog alarmantnog stanja.

Naime, od kada je ušla u rijaliti, odnos sa ćerkom stoji na ,,staklenim nogama". Slađana je večeras izjavila koliko je zabrinuta, ali ne za sebe, već zbog svoje ćerke Izabele Alijoski.

Takmičari, među kojima je Ivan Marinković ustao da podrži Slađu, složuili su se sa njim kada je izjavio:

Slađin, trenutno najveći problem je Izabela, ona je usmerena na svoju ćerku, što niko ne može da osuđuje Bels je uskočila Ivanu u rečenicu, pa je nazvala majku pogrdnim imenima.

Izabelina majka bila je razočarana u ponašanje svoje ćerke, pa su takmičari dobili utisak da se ona plaši kako će Bels odreagovati ukoliko ona kao majka bude izjavila šta ima da kaže.

Ja ne mogu da ne budem zabrinuta kao majka, ali ona je svoj čovek i treba da bude svesna svojih postupaka – izjavila je Slađa.

Međutim, Bels je i dalje negodovala njeno izlaganje, pa je sve vreme dobacivala neumesne komentare.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter