Izvor:
21.08.2019 u 07:54
0

BIO JE ĐOLETOVA NAJVEĆA PODRŠKA: NIKADA GA NISTE VIDELI U EMISIJAMA, EVO I ZBOG ČEGA! (FOTO)

MAMI NA SE*S: Atina Ferari zagolicala mušku maštu, kada su videli OVO potpuno su odlepili! (FOTO)

Bivši učesnik Đorđe Tomić oduvek je imao podršku svoje porodice! Međutim, pored njih još neko ga je stalno podržavao iako nije želeo da se pojavljuje u emisijama!

SADA JE STVARNO KRAJ: ELVIN OSTAJE BEZ IZABELE, RAZLOG JE UPRAVO OVAJ MOĆNIK?! (FOTO)

Reč je o njegovom kumu Mirku Šijanu, sinu Goce Božinovske, sa kojim je u odličnim odnosima, dok bi mnogi rekli da su i sličnog temperamenta! On se za vreme trajanja uključio u rijaliti i tom prilikom je kumu poručio:

JELENA ILIĆ NE ŽELI VIŠE NIKOG DA TRPI: MUKA MI JE OD VAS, SVAKO TREBA DA IMA SVOJ ŽIVOT! (FOTO)

Gledamo te svi, glasamo.Sjajan si. Ne dolazim u emisije jer to ne volim, ali uvek ću se javiti da te podržim. Zadovaljan sam tvojim izborom, Anđelina je fina devojka, samo malo spusti loptu jer te znam kakav si. Bez agresije. Svi te čekamo, kada izađeš pravimo šou. Javlja ako ti treba nešto od garderobe. -rekao je tada Mirko.

REŠIO DA POSTANE TATA: MILI ULAZI U OSMU SEZONU I PRAVI DETE PRED KAMERAMA!? (FOTO)

Izgleda da će se njegova želja ostvariti, pa verujemo da će Đina i Đole uskoro stati na ludi kamen a ko će biti veseliji od kuma na svadbi, ostaje da vidimo!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter