Izvor:
23.09.2017 u 17:54
0

BRANISLAV RADONIĆ BRENDON ZA HAPPYTV.RS: Spaho je licemeran i neuravnotežen u ponašanju!

Kontraverzni učesnik rijalitija " Parovi" Brendon razgovarao je sa nama o situaciji u vili i ko mu od učesnika odgovara da provodi vreme sa njim a ko ne. U svom stilu i bez dlake na jeziku, otvoreno je rekao sve.

Da li si očekivao onakav animozitet od strane Slavka I Spaha?

– Ne nisam očekivao ništa ali sam zgrožen poanašanjem Spaha, njegovom licemernošću i ne uravnoteženom ponašanju. Navikao sam da me ljudi poput njega vređaju u rijalitiju, ništa novo, ali čovek je za izbegavanje u svakom pogledu.

Sa Miljanom si sklopio pakt protiv njih dvojice, prokomentariši?

– Ne ne sklapam paktove, oslanjam se samo i isključivo na sebe. Ali podržavam i volim Miljanu kao moju rijaliti sestru i brinuću se o njoj ovde.

Kako ti se čini kao učesnik Đus? Da li je on uneo neku novu energiju u vilu?

– Đus je urban i svestran čovek, odmah smo našli zajednički jezik. Da uneo je slobodnu energiju i potpuno je lik za poštovanje.

Ko ti u vili najviše odgovara za druženje, komunikaciju?

– Iskreno nisam pronašao nikoga sa kim bih mogao da komuniciram i osetim se da sam shvaćen. Uglavnom niko ništa ne pita i svi serviraju svoje osmišljene teme, pozorišne repertoare. Komuniciram sa svima površno ali ni sa jednim istinski i iskreno. Osećam se baš usamljeno ali poštovano od strane većine.

Sve vesti iz vile "Parova" možete pratiti na portalu happytv. rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter