Izvor:
19.06.2017 u 19:56
0

BRANKA OKUKA ZA HAPPYTV.RS: Mladen i ja smo se pomirili, a do burne svađe je došlo zbog….

1. Da li ste Mladen i ti zaista završili?

Nismo završili našu ljubavnu priču. Mnogo smo nervozni, dugo smo u rijalitiju, zbog tenzija, gubimo kompas i reagujemo na neadekvatan način. Sinoć smo imali žustru svađu, nakon lajva smo pričali i pomirli se. Mi se volimo i ne može nam niko ništa, nastavljamo dalje zajedno.

2. Zašto je došlo do svađe između vas?

Ključni razlog svađe bio je odbrambeni stav prema Mireli, sa kojim je Mladen u sukobu. Njega je to povredilo, i reagovao je burno. Sa druge strane, Mladen je sinoć popio malo više alkohola i došlo je do tog famoznog sukoba i vraćanja prstena od strane mene.

3. Da li se kaješ što si uopšte bila sa njim i što si se suprotstavila ocu?

Ne kajem se ni zbog čega. Sve radim svesno i vode me emocije. Kako se osećam tako i radim i povlačim poteze. Uvek slušam srce i tako će biti i u budućnosti, ne volim kalkulacije ni proračune.

4. Rekla si da ćeš ostati sa Mladenom iako tvoj otac uđe u "Parove". Da li će biti tako?

Moj otac neće ući u vilu, nema potrebe za tim. Ukoliko se desi čudo i uđe, dobro je došao. Otac je moj ponos i to je osoba koju volim najviše na svetu. Sigurna sam ako bi ušao u vilu, da bi bio jako zanimljiv i da bi dobio simpatije gledalaca.

Happy TV.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter