Izvor:
19.05.2017 u 02:37
0

BRANKA OKUKA ZA HAPPYTV.RS: „Trudila sam se da izbegnem Mladena, ali nisam uspela, moj otac će pobesneti!“

Branka Okuka i Mladen Vuletić poljubili su se na žurci koja je iza nas. Kako je njoj otac izričito zabranio da bude sa njim u vezi, sa njom smo o tome razgovarali.

1. Šta se dogodilo na žurci sa Mladenom?

-Što se tiče sinoćne večeri, pred sam kraj žurke Mladen i ja smo izašli da pričamo i poljubili smo se. Trudila sam se da svo ovo vrijeme da ga izbjegnem nisam usjela, jer jako je teško izbeći nekoga sa kojim dijelite svoj život 24h i pritom se nalazite u zatvorenom prostoru.

2. Kako će tvoj otac regovati na to i da li se plašiš njegove reakcije?

-Moj otac će to teško prihvatitit i sigurna sam da če njegova reakcija biti burna. On je negativno nastrojen prema Mladenu, čak ne pokušava ni da razumije da je ovo zatvoren prostor i da nije lako odoljeti nekim stvarima. Ne plašim se njegove reakcije, nisam ništa uradila da bih se stidela i da bih imala bojaznost od njegovog mišljenja.

3. Iskreno, da li ti se sviđa Mladen i da ti otac ne pravi problem, da li bi bila sa njim?

-Mladen mi jako prija kao osoba, i prvenstveno ga volim kao čovjeka i moju veliku podršku u vili. Osjećanja su mi izmješana pravu i realnu sliku ću znati kada napustim vilu.

4.Ti i Mirela ste bile jako dobre, ipak sada ste u otovorenom sukobu. Šta je bio okidač vaše svađe?

-Što se tiče Mirele, pokazala je svoje pravo lice. Smatrala sam je lojalnom i korektnom osobom izigrala je moje poverenje i tu sam stavila tačku. Ona nema svoj stav i ne sviđa mi se njeno ponašanje kojim se predstavila u predhodnom periodu.

5. Da li je moguče da se pomiriš sa Mirelom?

-Nema šanse za naše pomirenje. Kada neko izigra moje povjerenje ja se povlačim i stavljam tačku na tu osobu. Jako je pokvarena i perfidna, zato sam sigurna da će naredni period obilovati našim svađama i nesuglasicama.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter