Izvor:
04.05.2017 u 19:57
0

BRANKA OTVORENO ZA HAPPYTV.RS: Mladen me je gledao u oči i imao SEKS sa devojkom, ali on ne zna da ja…

Da li si razočarana Mladenom nakon što si videla da se ljubi sa gošćom?

Nisam razočarana u Mladenovo ponašanje i ljubljenje sa gošćom koja je sinoć bila u vili. Nakon mog odbojnog ponašanja prema njemu, on s enaljutio i otišao da mi se osveti tako što je otišao u tuš kabinu, pa imao seks sa dotičnom devojkom. Nije uspeo da me povredi jer sam samosvesna sebe i mojih emocija, niko od ukućana me ne može povrediti.

Da li se osećaš izdano i poniženo? Ipak ti je otac “otvarao oči”…

Ne, Mladen mi je bio simpatija i draga osoba. Prema njemu nemam emocija, sve što se između nas desilo je rezultat zatvorenog prostora. On je sinoć pokazao pravo lice, sam je sebe izdao i mene izgubio kao prijatelja za celi život.

Mladen i ti ste juče u dvorištu bili prisni uprkos zahtevima tvog oca da se držiš podalje od njega. Šta se desilo, pa je Mladen kasnije uveče potražio ljubav kod druge devojke?

Nas dvoje smo do sinoć bili u korektnim odnosima, iako on to nije zaslužio, prokockao je tu šansu da mi bude prijatelj. Poslednjih pet dana me je uhodio po kući i pokazao da me ne poštuje jer zna da ga moj otac ne podržava. Što se tiče Mladena i njegove navodne ljubavi od sinoć, to je bilo ciljano i namenski da mene povredi. Moje odbijanje ga boli i vređa, a zaljubio se u mene i zbog mog ponašanja pravi fatalne greške.

Aleksandra Subotić je izjavila kako se Mladen hvalio da mu je pet devojaka nudilo seks. Znaš li ko je u pitanju?

Verujem da je to tačno, oko njega se uvek vrte devojke, on ih prosto privlači. On je dobar drug, za veze ozbiljne nije i neće biti.

Vidi se da ti prija Lakićevo prisustvo, da li bi moglo da bude nešto više između vas?

Nikola Lakić je meni najdraža osoba u vili. On je sjajna osoba, momak i moja velika podrška. Gledam ga kao brata i velikog prijatelja, s anjim ću nastaviti druženje van vile. Između nas neće biti ništa više od prijateljstva, za to ne postoji ni najmanja šansa.

Bliska si i sa Jocom Gambinom. Da li ti je Mladen sugerisao na Lakića ili Gambina, da li je pokazivao ljubomoru?

To su momci koji su tu uvek oko mene, Mladen je na sve ljubomoran, samo se dobro kontroliše, zna da nema pravo da mi bilo šta sugeriše ili pravi ljubomorne scene. Mi nismo skupa, to ga najviše boli, bezmoćan je i ne može da ima kontrolu nada mnom što je navikao sa bivšim devojkama.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter