Izvor:
27.01.2019 u 13:46
0

BUDUĆA TETKA RIJALITI BEBE SE UKLJUČILA U PROGRAM: Rođena sestra OTPISALA SNAJKU!

Sestra Nikole Lakića, inače buduća tetka rijaliti bebe koju će roditi Aleksandra Tasić Coka, u grču uputila reči podrške svome bratu.

– Ja ne mogu da komentarišem njihov odnos jer je to njihova stvar, mislim da je sada vreme da shvatiš da je za tebe rijaliti apsolutno završen za tebe. Tvoje suze koje ja vidim, a vidi ne daj Bože, ne mogu da izdržim, nikoga ne zaslužuje da ni zbog koga plačeš, ja znam kakav si muškarac i brat i sve ostalo, znam koliko si dao sebe u toj priči i ako nekome nije jasno za ovih pet meseci, ni ne treba. Danas sve završi bilo kakvu svađu sa ostalim ukućanima, sačekaj da izađeš i budeš sa svojom porodicom koja te najviše na svetu voli – rekla je sestra Nikole Lakića.

Da li je njegova sestra ovim objasnila da je prava Nikolina porodica ona iz koje je proistekao, i šta znači da sve završi šta ima danas?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter