Izvor: HappyBSC
06.07.2020 u 22:43
0

ČEKA JE DA IZAĐE! On je Natašin NAJVEĆI STRAH kada napusti rijaliti!

Nataša Pajović jedna je od najintrigantnijih učesnica ove sezone Parova. Mnogi misle da je po lepoti daleko ispred svih devojaka, ali nažalost ova atraktivna dama još uvek nije našla pravog muškarca za sebe.

Njena priča sa Milutininom Radosavljevićem – Milijem, je prilično komplikovana, na relaciji između mržnje i ljubavi. Ovaj simpatični učesnik priznao je da je jako zaljubljen u Natašu i veruje da bi njih dvoje mogli da budu par nakon izlaska iz rijalitija.

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

Međutim, Nataša je u nešto drugačijem „filmu“, ona se pribojava da bi Milutin mogao da je progoni  kada izađu i da neće nikako moći da ga se otarasi. 

Ona je priznala jednom prilikom da je to trenutno njen najveći strah.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter